محمد صادق کوشکی در گفتگو با خبرنگار «سراج24» در خصوص فرهنگ نقد و انتقادپذیری گفت: دوستان از طرفی می گویند که همه چیز آزاد است و هیچ چیز نباید ممیزی باشد اما از طرف دیگر خودشان این کار را می کنند. ما وظیفه قانونی و شرعی را در چهار چوب قوانین جمهوری اسلامی ادامه می دهیم و باید تابع قانون جمهوری اسلامی باشیم و در قانون هم حوزه نقد مشخص است.
چهار چوب انتقاد در جامعه قانون جمهوری اسلامی است و هیچ چیز فراتر از آن نیست ، اگر دوستان می گویند انتقادی خلاف قانون بوده کسی حق ندارد از قوه ی مجریه فردی را متهم کند ، اگر تخلف بوده باید قوه ی قضائیه بررسی کند اما یک بام و دو هوا نمی شود دوستان می گویند بگذارید در همه ی امور مردم ممیزی کنند اما فقط در این مورد ما ممیزی کنیم!
وی با اشاره به اظهارات مشاور رئیس جمهور مبنی بر اینکه اگر کسی می خواهد در رابطه با آقای روحانی فیلم بسازد باید با دفتر ایشان هماهنگ بکند، خاطرنشان کرد: آقای روحانی حرفی را می زنند که در عمل 180 درجه بر عکس آن را عمل می کنند. نمی دانیم به عمل رئیس جمهور استناد کنیم یا به گفته وی.
قیمت سکه و ارز
یادداشت
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
توئیت ها و ویراستی های برگزیده
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
کوشکی در گفتگو با «سراج24»:
یک بام و دو هوا دولت در ممیزی کردن منتقدان/ در قانون حوزه نقد مشخص است
عضو هیئت علمی دانشگاه تهران گفت: چهار چوب انتقاد در جامعه قانون جمهوری اسلامی است و هیچ چیز فراتر از آن نیست ، کسی حق ندارد از قوه ی مجریه فردی را متهم کند.
نظرات کاربران
پربازدیدترین ها
•••
•••
•••
•••
•••
•••
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••



